Child Language Festival in The Hague!

How do children learn to talk? Have fun finding out at the Kletskoppen Child Language Festival on Sunday 29th September in the Central Library. A day of science for the whole family, filled with interactive demonstrations, educational games and (multilingual) book readings, and all for free! 

There will also be the musical performance Dikkie Dik en de tart, as well as workshops and performances by children’s author Annemarie Bon and rapper Tyler Koudijzer. You can find the complete programme at www.kletskoppenfestival.nl

Kletskoppen Child Language Festival is an initiative from the Radboud University and the Max Planck Institute for Psycholinguistics, both located in Nijmegen, where they have organised the festival twice before. And now the Nationale Wetenschapsagenda (NWA) is bringing the festival to The Hague. 

So if you don’t have any plans yet for September 29th, bring your kids along to the Central Library (Spui 68), between 12.00 and 17.00, and be amazed by the diverse language science from the Radboud University and the Max Planck Institute for Psycholinguistics. 


Hoe werkt dat eigenlijk, leren praten? Op zondag 29 september kom je daar spelenderwijs achter tijdens het Kletskoppen Kindertaalfestival in de Centrale Bibliotheek. Een gratis wetenschapsdag voor het hele gezin, vol interactieve demonstraties, leerzame spelletjes, (meertalige) voorleessessies! Daarnaast is er de muziekvoorstelling Dikkie Dik en de taarten zijn er workshops en optredens van kinderboekenschrijver Annemarie Bon en rapper Tyler Koudijzer. Het volledige programma vind je op: www.kletskoppenfestival.nl.

Het Kletskoppen Kindertaalfestival is een initiatief van de Radboud Universiteit en het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek, allebei te Nijmegen, waar zij het festival twee keer eerder organiseerden. De Nationale Wetenschapsagenda haalt het festival nu naar Den Haag.

Dus heb je zondag 29 september nog niks te doen? Kom dan met je kinderen tussen 12.00 en 17.00 uur gezellig langs in de Centrale Bibliotheek (Spui 68) en laat je verrassen door het veelzijdige taalonderzoek van de Radboud Universiteit en Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek.Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s